Reviews

Deel jouw ervaring met ons, schrijf een review en hopelijk zien wij elkaar nog eens terug!

Reacties

Bedankt

Rated 5 out of 5
september 27, 2022

Padi open water bij Luc behaald, leuke en goede duikschool! Bedankt voor de goede service

Eetcaf├ę

Aanrader !

Rated 5 out of 5
september 27, 2022

Een duikschool zoals een duikschool moet zijn volgens ons, bij Dive factory is het nog persoonlijk en informeel. Hier ben je geen nummer. De kwaliteit van de apparatuur die je kan huren is van zeer goede kwaliteit. Joyce zorgt voor het hartelijke ontvangst en Luc weet alle mooie duiklocaties en geeft graag tips. Wat ons betreft een aanrader en wij huren hier de volgende keer zeker weer.

Anita en Laurens

Goudvis13

Refresher course

Rated 5 out of 5
september 27, 2022

Erg fijne ervaring mijn refresher course na 18 jaar niet duiken. Zeer relaxed en duidelijk alle theorie weer doorgenomen met Luc, en daarna natuurlijk in de praktijk brengen. Geweldig mooie duik bij Bachelors Beach gemaakt. Gezien mijn beperkte ervaring, en korte tijd op Bonaire nog een begeleide duik gemaakt bij Cliff, ook zeker een aanrader. Ga je nog naar Bonaire, dan kan ik je Dive Factory zeker aanraden voor materiaal en cursussen.

Roel

Great diving shop

Rated 5 out of 5
september 26, 2022

Geweldige duikwinkel, de beste prijzen op het eiland voor het huren van uitrusting (als je een kortingsbon van 20% krijgt door in hun partneraccommodatie te verblijven of een auto te huren bij hun partner).

We hebben een opfriscursus met Peter gedaan die erg soepel verliep en de uitrusting voor een paar dagen gehuurd, met een luchttankkaart. Ze waren erg aardig en meegaand.

Een waarschuwing – ik weet niet zeker hoe andere duikwinkels werken, maar hier moet de dagelijkse huur uiterlijk de volgende ochtend worden geretourneerd (u kunt bijvoorbeeld niet huren van 12.00 uur tot de volgende dag 12.00 uur)

Great diving shop, best prices on the island for gear rental (if you get 20% discount coupon by staying in their partner accommodation or renting a car from their partner).

We did a Refresher course with Peter which was very smooth and rented the gear for few days, with an air tank card. They were very kind and accommodating.

One caveat though – I’m not sure how other dive shops work, but here daily rental must be returned next morning at the latest (e.g. you can’t rent from 12pm to next day 12pm)

Auridas

Kleinschalig .

Rated 5 out of 5
september 25, 2022

In 1995 begonnen met duiken en al heel wat goede en ja, ook (zeer) minder goede duikscholen meegemaakt. December 2021 op Bonaire gedoken, flessen en lood bij Luc gehuurd. Ook mee geweest met Luc en leerlingen voor advanced open water en zo zijdelings gezien hoe persoonlijk er les gegeven wordt. Eerder in reviews gelezen dat Dive Factory kleinschalig wordt genoemd en dat klopt, maar dat komt de sfeer en het les niveau alleen maar ten goede. Deze stek staat in mijn top 3. Joyce en Luc zijn enthousiast en doen er alles aan om een toch al mooie duik op Bonaire te voorzien van extra info zodat het een geweldige duik wordt. Kortom, tot onze volgende vakantie op Bonaire.

R

Een topper!

Rated 5 out of 5
september 25, 2022

Kleinschalig wat resulteert in goede service. De duik spullen zijn zo goed als nieuw en zeer goede kwaliteit. Er zijn genoeg duikflessen om er per dag meerdere mee te nemen!

De eigenaars zijn zeer behulpzaam en niks is te veel gevraagd. Over duik spots of tips voor het duiken ben je bij Luc aan het juiste adres. Veel deskundige informatie en altijd een vriendelijk lach.

Een topper!

Jannes

Geweldige duikschool

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Luc heeft ons goed en gezellig begeleid bij een aantal duiken. Hij heeft ons ook goed geholpen bij het uitzoeken van een paar sites om zelf te duiken. Super aardig en behulpzaam. Een aanrader!

Paul

Fijne kleinschalige duikschool

Rated 5 out of 5
september 7, 2022

Wij zijn hartelijk ontvangen door Luc en Joyce. Deze kleine duikschool maakt juist dat er veel ruimte is voor persoonlijk contact en je jouw mogelijkheden kunt bespreken.

Ook zijn Luc en Joyce erg behulpzaam.

Voor ons zeker een reden om terug te gaan.

Marco

Super vacantie

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Onze vacantie werd een duikvacantie !!

Joyce &. Luc bedankt !

Carlos

Het was genieten!

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het begon al met het hartelijke ontvangst door Joyce! We kwamen door haar helemaal in vakantie modus en kregen meteen zin om te duiken.

Dive factory is klein en daardoor heel persoonlijk. Alles in de duikschool zag er tip top uit! Ook altijd een fijn gevoel!

De duiken waren fantastisch!!! Prachtige plekjes! Zowel Luc als Pieter lieten onderwater heel veel dingen zien. Ze waren keien in het spotten van zeepaardjes, en wisten veel te vertellen over al het onderwater schoon.

Het was genieten en we komen zeker nog een keer terug naar dive factory voor de professionaliteit en zeker de gezelligheid.

Alexandra

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het zijn erg fijne mensen waar je een praatje mee kan maken. Erg gemoedelijke sfeer. Materiaal is prima en de prijs ook.

Ben

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Roos 16j en Bram 13j behaalden hun Open Water Diver bij Luc, nadat ik zelf een refresher deed bij hem. Luc, super bedankt voor je geduld, rust en leuke manier van uitleggen.

Ik zou iedereen die overweegt op Bonaire een duikopleiding te doen of weer even opgefrist wil worden qua duikkennis/-skills, aanraden dit te doen bij Luc Kreek DiveFactory!

Hele fijne duikshop voor materiaal, lucht/nitrox en tips/advies over de duiksteks.

Noor

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Fantastische duik vandaag met Luc, wat een verademing om iemand met zoveel ervaring, doses humor en ook rust te hebben. Leuke middag gehad Luc bedankt hiervoor! Groet Sara en Erwin

Erwin

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Eerste keer gedoken. Bij divefactory proefduik gedaan, Luc neemt alle tijd voor je en legt alles goed uit. In het water eerst wat oefeningen doen voor als je het mondstuk kwijtraakt en water uit je masker blazen etc. Daarna naar een diepte, ca. 10 m langs een rif. Geweldig.

Luc en Joyce van DiveFactory Bonaire is zeker een aanrader. Ook als je zuurstof of andere benodigdheden moet hebben. Kan je daar terecht.

Peter

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Ik heb met mijn zoon drie prachtige heel verschillende begeleide duiken gehad met Luc van DiveFactory op Bonaire. Samen met zijn lieve vrouw Joyce regelen ze alles voor je en Luc is duidelijk een ervaren en prettige instructeur. Absolute aanrader als je je Padi wilt halen of gewoon aantal keren begeleid wil duiken. Hij werkt met kleine groepjes en wij waren met zijn tweeen met hem op pad. Fijne mensen en een fijne plek!

Kees

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Onze eerste duikvakantie na 2* ⭐️ opleiding NOB in Nederland. Via Courtyard Village, waar wij ons appartement hadden geboekt, terecht gekomen bij de Divefactory. Alles was goed geregeld! De duikmaterialen zien er fris uit, alles werkt naar behoren. Luc en Joyce zijn erg vriendelijke, relaxte mensen met een hart voor gastvrijheid en de onderwatersport.

Iedere dag gingen wij bij hen in het divespot boekje kijken waar wij die dag heen gingen, dit onder het genot van een bakje koffie. Luc gaf goede adviezen en deelde zijn ervaring van de spots. Erg fijn en welkom!

Dankzij hen een onvergetelijke duikvakantie gehad op Bonaire, bedankt!

Elisa

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Kleinschalig wat resulteert in goede service.

De eigenaars zijn zeer behulpzaam en niks is te veel gevraagd. Over duik spots of tips voor het duiken ben je bij Luc aan het juiste adres. Veel deskundige informatie en altijd een vriendelijk lach.

Een topper!

Jannes

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Super ervaring! Kleine duikschool met een hele relaxte sfeer. Luc en Joyce leveren een super service en zijn ook nog eens heel gastvrij. Ik heb hier een opfris duik en een aantal guided dives gedaan en veel moois mogen zien. De persoonlijk benadering was erg prettig. Echt een aanrader! 👌

Euan

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Kleinschalige en persoonlijke duikschool. Luc en Joyce nemen de tijd en dat maakt de duik ervaring op Bonaire nog beter.

Een aanrader voor iedereen die op zijn gemak wil duiken.

Tosca

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Super aardige en behulpzame mensen. Top uitleg over de duikstekken en fantastische service voor flessen, lood en andere spullen. Niks is te gek. Denken graag met je mee. Dank jullie wel voor alles groet remon en Marjon

Marjon

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Door de jarenlange ervaring en kennis,van Luc, heb ik samen met mijn zoon ( 10 jaar) geweldige guided duiken gehad ! Ook het gehuurde materiaal was top! Luc en natuurlijk ook Joyce, nogmaals bedankt voor deze ervaring en goede zorgen! gr Lucas en Robertjan

Robbertjan

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het is er relaxt en gezellig. Men is erg behulpzaam en service is top.

Jacques

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Waanzinnige ervaring! Zeer prettige en persoonlijke begeleiding van Luc. Fijn om de rust te ervaren en om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten. Ervaring spat eraf en dat geeft je een meer dan veilig gevoel. Genoten en een aanrader voor iedereen die de onderwaterwereld wil leren kennen !

Janneke

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Sweet Dutch couple that really take care of you to get you the best experience possible ❤️

Sicco

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

DiveFactory zorgt ervoor dat je met

super goed materiaal op pad kan.

En zo goed als de duikuitrusting is, zo goed is Luc ook! Super relaxed en altijd ge├»nteresseerd in onze duikervaring van de dag! Meer dan een aanrader: ga je duiken op Bonaire dan is de DiveFactory een must! 👍🤿

Angelique

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Marcel heeft met zijn dochter Isabella een fantastische guided dive met Dive Master Luc gemaakt. Absolute aanrader ook voor het huren van materiaal!

Manon

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Op goed geluk tijdens onze vakantie bij de Dive Factory terecht gekomen.

Super relaxed en zeer fijne plek!

Ook nog mijn Advanced gehaald,

Nog hartelijk bedankt voor je geduld

Luc! En jij ook Joyce voor je gezelligheid!

We komen zeker terug naar Bonaire en naar jullie fantastische duikschool!

Kees en Pur

X

Pur

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Dit jaar met z’n tweetjes bij Luc in Bonaire gedoken. Vorig jaar PADI gehaald op Curacao. Dit jaar eerst met Luc gedoken nadat we de theorie nog een keer hadden herhaald. Hij gaf ons het vertrouwen om daarna zelfstandig te duiken en dat is ook gebeurd. We voelden ons zeer op ons gemak bij Luc. Hij is zeer gedreven en ervaren. Kortom, topvakantie gehad, mede dankzij de lessen en kalmte van Luc!

Patrick

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Wij hebben van 13 tot 23 november vakantie gevierd op Bonaire en zochten een scuba centrum. Via Bonaire exclusief kwamen wij uit bij Divefactory. Erg gezellige Amsterdamse eigenaren Luuk en Joyce, voelde bij het eerste contact gelijk vertrouwd aan. Professionele uitleg en uitstekende uitrusting. Veiligheid staat hier, samen met rust en vertrouwen. Wij hebben een top week gehad, Dank Luuk en Joyce, wij komen zeker terug bij deze mensen. Menze en Lydia

Menze

Review

Rated 5 out of 5
juli 20, 2020

Vorige week voor het eerst weer na jaren gedoken met Dive Factory. Bij het maken van de afspraak voelde alles al heel vertrouwd. Het ontvangst was heel gezellig en relaxt en de passie voor het duiken spat van Luc (en Joyce) af. De eerste duik was ik nog erg gespannen maar Luc kreeg me heel snel rustig en gaf me weer het vertrouwen onder water. Meteen na de eerste duik, onze 3 volgende duiken bij Luc geboekt. Hij kent de mooiste spots en het is/was een feestje om met hem te duiken. Nogmaals enorm bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!!

Lenneke

Review

Rated 5 out of 5
maart 25, 2020

Mijn Advanced open water gehaald bij Dive Factory. mijn instructeur een zeer bevlogen en met zijn passie bij de duiksport was Luc Kreek tevens eigenaar van deze duikkschool.

Geweldig zoals deze man les geeft, ben je op Bonaire en wil je duiken of een Padi opleiding volgen ik beveel Divefactory van harte aan.

Luc en Joyce bedankt voor jullie inzet en wens jullie veel succes in deze moeilijke tijden. Zo bevlogen als jullie zijn gaan jullie het redden!.

Hartelijke groetjes

John en Yvonne

John

Review

Rated 5 out of 5
november 2, 2019

Super cool people!! Very serious in what they do!! It’s not work but a passion and that is why this is THE place to be!!!!!!

Jerry

Review

Rated 5 out of 5
oktober 30, 2019

Zeer ervaren instructeur waarbij de lol voor het duiken er vanaf spat. splinter nieuwe uitrustingen (ook flessen) en fijne ultra dunne duikpakken die perfect passen.

Andre

Schrijven