Reviews

Deel jouw ervaring met ons, schrijf een review en hopelijk zien wij elkaar nog eens terug!

Bekijk hier de laatste reacties!

Deze duikschool is zeker een aanrader en we komen zeker terug

Rated 5 out of 5
juni 1, 2023

Bij aankomst gelijk een klik met Luc en André. Wat een heerlijke vriendelijke en relaxte sfeer. Wij hebben een aantal zeer mooie begeleide duiken met André gemaakt. Niets was teveel gevraagd.

En als kers op de taart ook nog een leuke filmreportage van elke duik gekregen.

Leonieke

Dokter Bibber

Rated 5 out of 5
mei 29, 2023

Dokter bibber duikt niet alleen in bed, maar ook in de Caribische of Caraïbische Zee, in één woord fantastisch: schildpad, lionvis, schorpioenvis, n anker, adembenemend paars koraal. Rustig doorademen had de instructeur vooraf uitgelegd en tijdens de duik in doofstommen taal. Geen moment heb ik me onveilig gevoeld, dankzij Luc

Frans

Kwaliteit, persoonlijk en ontspannen

Rated 5 out of 5
mei 28, 2023

We hebben twee weken lood en lucht afgenomen bij de Dive Factory en onze ervaringen met de duikshop en eigenaren zijn zeer positief. Luc en Andre nemen de tijd, geven suggesties en denken mee. Ook fijn is dat ze heel relaxed zijn. Echt een prettige en persoonlijke duikschool. Aan te raden!!

Marleen

Gezellige en leuke duiken

Rated 5 out of 5
mei 26, 2023

Hele gezellige en leuke duiken gehad bij Andre en Luc!

We komen hier zeker terug voor nog meer mooien duiken!

Philip

Fantastische ervaring

Rated 5 out of 5
mei 26, 2023

Na een aantal jaren niet te hebben gedoken heb ik op Bonaire weer een duik gemaakt. Heel fijn dat André alle tijd nam om alles weer eens goed uit te leggen zodat ik er zeker van was dat ik vol vertrouwen weer een duik kon gaan maken. En dat was weer een fantastische ervaring! Oh wat heb ik ervan genoten. Andre wist natuurlijk de mooiste plekjes te vinden. Als kers op de taart werd ik ook nog eens getrakteerd op een leuke video die hij achteraf verstuurde. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over deze duikschool. Ze praten er Nederlands, wat ook wel heel fijn is.

Petra

Super

Rated 5 out of 5
mei 18, 2023

Bij toeval bij hen terecht gekomen en direct een guided tour geboekt. Als beginnend duiker naar een top locatie gereden en daar veel mooie en nieuwe dingen gezien. Je kunt goed merken dat het team het met veel plezier en kennis overbrengt. Bijkomend nog een mooie foto/film reportage, dus helemaal super

Marleen

Guided

Rated 5 out of 5
mei 18, 2023

Bij toeval bij hen terecht gekomen en direct een guided tour geboekt. Als beginnend duiker naar een top locatie gereden en daar veel mooie en nieuwe dingen gezien. Je kunt goed merken dat het team het met veel plezier en kennis overbrengt. Bijkomend nog een mooie foto/film reportage, dus helemaal super

Marleen

Plongé

Rated 5 out of 5
mei 18, 2023

We hebben met Luc en André gedoken tijdens ons verblijf op Bonaire (mei 2023).

Ze zijn attent en zeer alert op veiligheid. We kregen veel advies en de apparatuur was van topkwaliteit.

We komen zeker terug naar dit centrum voor toekomstige bubbels op Bonaire!

(Origineel)

Nous avons plongé avec Luc et André durant notre séjour à Bonaire (mai 2023).

Ils sont à l’écoute et très attentif à la sécurité. Nous avons reçu de nombreux conseils et le matériel était de top qualité.

Nous reviendrons à coup sure dans ce centre pour de prochaines bulles à Bonaire !

Adeline

Best dive experience ever!

Rated 5 out of 5
mei 7, 2023

Best dive experience ever! The folks at Dive Factory are warm, welcoming, knowledge, easy going, and flexible. Andre was the greatest dive guide I’ve ever had, and went above & beyond, from making me a coffee while I did paperwork to making a video of our dives. And of course the diving on Bonaire is spectacular. Prices are very competitive (pay in cash if you can, as credit card fees are high on the island) and I felt completely safe even as a solo female traveler. I will happily dive with Andre & Dive Factory when I return to Bonaire!

(Vertaald door Google)

Beste duikervaring ooit! De mensen bij Dive Factory zijn warm, gastvrij, kennis, gemakkelijk in de omgang en flexibel. Andre was de beste duikgids die ik ooit heb gehad, en deed het onmogelijke, van koffie voor me zetten terwijl ik papierwerk deed tot het maken van een video van onze duiken. En natuurlijk is het duiken op Bonaire spectaculair. Prijzen zijn zeer concurrerend (betaal contant als je kunt, aangezien creditcardkosten hoog zijn op het eiland) en ik voelde me volkomen veilig, zelfs als vrouwelijke soloreiziger. Ik zal graag met Andre & Dive Factory duiken als ik terugkom naar Bonaire

Kat

Eerste meters onder water ..

Rated 5 out of 5
mei 6, 2023

Wat een heerlijke en fantastische duikschool is Dive Factory. Mijn allereerste duik vond ik reuzespannend maar Luc (eigenaar) wist mij volledig te laten ontspannen, met een heldere duidelijke uitleg en uitstekende voorbereiding en hele check up voordat ik de zee in ging. Helemaal gecontroleerd mijn eerste meters onder water in het prachtige water van Bonaire. Man, man wat een super ervaring was dit. Luc is een super dive master en hield mij continue in de gaten en leerde mij genieten van deze duikervaring.

Het was inderdaad: Get ready, Set, Dive!

Enkele dagen later een tweede duik op een andere spot en wat was dat weergaloos mooi. Zwom in een aquarium vol met de mooiste vissen, langs het koraal, ontmoette een prachtige schildpad en keek tegen de “blauwe wand” aan. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou meemaken en zou durven.

Super bedankt Luc en fantastisch team. Jullie super persoonlijke benadering, begeleiding en coaching onder water moet iedereen ervaren die gaat duiken.

Aankomende zomer ga ik voor mijn Padi en natuurlijk bij Dive Factory Bonaire.

Tot snel,

Groet Hans

Hans

DiveFactory geen duikfabriek

Rated 5 out of 5
april 22, 2023

Het team van Dive Factory, Luc, Joyce en André, doen er alles aan om je duikervaringen optimaal te maken. Professioneel met veel kennis van de duikspots, flora en fauna onder water, en vooral mensenkennis. Zeker geen duikfabriek, die zijn er genoeg ook op Bonaire, maar gewoon een team hele fijne mensen die ik na drie weken als vrienden ben gaan beschouwen. Voor de zelfstandige duikers een goed adres voor lucht en lood tegen schappelijke prijzen, voor de starter of herstarter het ideale adres om weer zelfverzekerd onderwater te gaan. Het was een genot, van de koffie en het praatje ’s ochtends tot het bewonderen van elkaars foto’s en filmpjes ’s middags. Het enthousiasme was zo aanstekelijk en oprecht, dit zijn liefhebbers voor de liefhebbers. Graag tot gauw

Meriam

Fijne gezellige en professionele duikschool

Rated 5 out of 5
april 22, 2023

Met superveel plezier heb ik 16 duiken gemaakt met André en Luc van The Dive Factory. Dit omdat mijn eigen buddy helaas uitgevallen was. Ook na twee eerdere vakanties op Bonaire en 165 duiken ervaring kun je nog zoveel leren! Kwaliteit en persoonlijke aandacht zit in hun natuur, en veiligheid staat altijd voorop. En dat betekent kleine groepen (1-3max). En dat maakt het duiken met hen heel ontspannen en op jouw niveau. Het is gewoon een fijn en gezellig team, en de tarieven zijn ook heel redelijk. Na de schildpadden, Spotted Rays, Sting Ray en het zeepaardje heb ik nog een Frogfish tegoed. Dus André, Luc en Joyce, bedankt en graag tot een volgende keer!

Joanne

Alleen maar goede ervaringen

Rated 5 out of 5
april 16, 2023

Alleen maar zeer goede ervaringen, prettige en deskundige begeleiding met ruimte voor humor. BEDANKT EN TOT ZIENS

William

Professional and personal!

Rated 5 out of 5
april 15, 2023

Last week we had a great diving experience at the the No.1 dive spot of the world, Bonaire! Guided by the professional and personal instructors of dive factory we stepped literally into wonderland… Luc and Andre guided us to the most beautiful spots imaginable and shared a lot of information to improve our diving skills! Thanks guy’s! Gr Jeroen

Jeroen

Fear no more

Rated 5 out of 5
april 15, 2023

Luc & Andre are great instructors… aside very professional.. they’re so friendly & understanding & very patient until you get confident & trust to dive.

The underwater world is very “zen”

diving is like yoga… mindset & its very relaxing & fun❤️

Thank you guys for conquering my fear.

Joyce wife of Andre is so friendly too and passby to the place where we dive to see if we’re okey.. so nice to have someone who comforts you after the diving.

For the first timer … is for sure i advice these team Dive factory … they’re always for you❤️

Emily

Superteam Luc, André en Joyce

Rated 5 out of 5
april 13, 2023

Luc, André en Joyce zijn een geweldig team en Luc en André hebben jarenlange duikervaring . Belangrijk is echter de rust, vertrouwen en ook gezelligheid die ze uitstralen. 22 jaar had ik niet meer gedoken door het niet kunnen klaren. Met Luc een refreshduik gedaan en in 1 duik mijn probleem opgelost doordat hij goed naar mij keek en veel geduld en ervaring had. Door het vertrouwen wat hij mij gaf is het niet bij 1 duik gebleven. Ook met André een aantal duiken gedaan waaronder een nachtduik en een duik met een sprong. Ook André gaf me het vertrouwen dat ik kon duiken en ook hij heeft me enorm geholpen met het leren klaren. We (mijn dochter en ik) hadden een leuk en gezellig duikgroepje dat het allemaal nog leuker maakte. Het leek eigenlijk op gezellig duiken met vrienden. Joyce op kantoor ook niet te vergeten, duikt zelf niet maar dat lees je in haar leuke blog. Samen met mijn dochter kom ik terug voor advanced en zeker in de Drive-Factory: de enige fabriek met persoonlijke aandacht.

Astrid

Favoriete duikschool

Rated 5 out of 5
april 9, 2023

Zeer ervaren, prettige en behulpzame instructeurs!

Voor ons geen andere begeleiding als we op Bonaire zijn!

Fijn in het Nederlands en prima prijs/kwaliteit!

Dus echte aanrader!

Renate

Dikke aanrader!

Rated 5 out of 5
april 8, 2023

Ben hier terecht gekomen via personeel op ons resort.

Vond het heel relaxed en gemoedelijk. Aardige nederlands sprekende mensen(praat net even wat makkelijker).

Was weer even geleden dat ik had gedoken. Was helemaal geen probleem, alles werd goed uitgelegd en besproken.

Luc, Joyce en André zijn leuke enthousiaste mensen met veeeel duikervaring.

Heb met Luc een guided dive bij the clif gedaan, ontzettend mooi daar. Leuk om zo de diepte in te kijken bij the clif. Ondanks dat het pas mijn 2e duik op Bonaire was, ging het allemaal prima onder de begeleiding van Luc.

Als je naar Bonaire komt zou ik zeker gaan duiken via DiveFactory. Prijs/kwaliteit was prima.

Met vriendelijke groet,

André en Frederiek.

Andre

Big smile!

Rated 5 out of 5
april 1, 2023

Na meer dan 20 jaar niet meer gedoken te hebben bij Luc terecht gekomen op aanraden van wederzijdse kennissen. Wat een ervaring – na een gedegen theorie opfrissing en goede uitleg over de duikuitrusting meteen door naar de duikstek. Luc geeft je daarin veel persoonlijke aandacht en dat geeft heel snel vertrouwen. Na afloop van de duik kwam ik boven met een smile op mijn gezicht die er de eerste uren niet meer af te branden was. Nogmaals dank Luc en Joyce voor een onvergetelijke ervaring!

Carl

wederom gastvrij ontvangen

Rated 5 out of 5
maart 24, 2023

Na vorig jaar, ook dit jaar bij Luc en Joyce geweest en het was weer prima verzorgd! Gastvrij ontvangen en goed tips gekregen voor de keuze van duikstekken.

Dank jullie wel!!

Kees

Fijne guided duik

Rated 5 out of 5
maart 24, 2023

Samen met mijn oudste zoon hebben we een guided dive gedaan met André. Ontvangst bij het team van Dive Factory was hartelijk en relaxed, uitleg goed en compleet en alle spulletjes in hele goed conditie. De duik zelf bij oil slick was goed: prima uitleg, goede begeleiding en ontspannen leuke sfeer. Daarna zijn we zelf nog een aantal duiken gaan doen met de gear van de Dive Factory. Super leuk hier!! De eerste refresher met Andre zorgde ervoor dat we alle essentials weer even scherp op het netvlies hadden. Wel zo veilig!

Heino

Twee heerlijke duiken

Rated 5 out of 5
maart 23, 2023

Ik heb twee heerlijke guided duiken gedaan met André van de dive Factory. Eentje naar de Saltpier en 1 bij de Oilslick. 2 hele ontspannen duiken zonder stress onder de vakkundige leiding van André 👌👌de duikschool zelf is heel relaxed en persoonlijk. Kortom top!

Johan

Aanrader!

Rated 5 out of 5
maart 11, 2023

Een fijne en uitgebreide refresher course gehad. Je voelt je in veilige handen bij deze fijne mensen. Een heerlijke duik gehad, we komen terug!

Ruud

Geweldige ervaring

Rated 5 out of 5
maart 3, 2023

Geweldige duikervaring! Maart 2023. Zeer ervaren instructeur! De meiden, 15 13 en 10 jaar zijn voor het eerst gaan duiken en ze vonden het geweldig! Super begeleiding van Luc & Andre. Ik kan iedereen Dive Factory aanraden! Wat een geweldige mensen! Onwijs bedankt voor deze geweldige ervaring! We zullen zeker bij jullie terugkomen!

Kim

Super séjour avec une équipe de choc

Rated 5 out of 5
februari 22, 2023

L île de Bonaire est un véritable sanctuaire avec des plongées mémorables.

Habituée des gros clubs de plongée très business, mon père m’a conseillé ce club très bienveillant et accueillant . Les gérants Joyce et Luc vous mettent directement à l aise. Ils répètent votre niveau et adaptent les plongées. Avec ou sans matériel, une casse, un oubli ? Pas de problème. Tout est tourné pour votre bien être en plongée et votre confort.

Notre guide pour les 8 plongées a été André. Son mot préféré : RELAX. Une bonne ambiance associée à une bienveillance extrêmement professionnelle. Il surveille tout sans même que vous vous en rendiez compte. Les plongées étaient fascinantes et les trajets riches en informations sur l île de Bonaire, ses traditions et surtout les bons coins de l île.

Je recommande chaleureusement cette équipe qui vous mettra hyper à l aise malgré l appréhension de replonger après 5 ans d arrêt.

Je reviendrai avec plaisir vers eux.

Merci drive factory, it was amazing 🤩

Delphine

For the very first time .

Rated 5 out of 5
februari 18, 2023

Even terug naar 2022 waar ik voor het eerst kennis maakte met de Divefactory.

Na nog nooit te hebben gedoken besloot ik toch maar eens een gok te maken en stapte ik naar binnen bij de Divefactory alwaar ik werd onthaald met een kopje koffie door een hele vriendelijke dame genaamd Joyce de gastvrouw .

Ik heb toen onder de bezielende leiding van Duikinstrukteur Luc mijn eerste DSD (discover scuba diving) mogen maken op Bari reef.

Dit natuurlijk na de theorie die Luc op een hele fijne en rustige manier op mij over heeft gebracht.

En wat een geweldige ervaring was het, dit ook met de fijne nieuwe duikequipment die mij in het gebruik werden gesteld.

Door dit alles ben ik toch wel gegrepen waarna ik bij terugkomst 2023 besloot wederom te gaan duiken . Ben toen terug gegaan naar de Divefactory alwaar ik gastvrouw Joyce wederom tegen kwam en mijn verhaal/ervaring van het jaar ervoor vertelde en zei dat ik opnieuw wilde duiken .

Afspraak gemaakt en ben toen nogmaals met Luc gaan duiken bij Chachacha beach om mijn gedane kennis weer naar boven te halen.

Luc gaf mij nog wat tips waardoor ik de rust weer snel vond en ik kon genieten onder water.

Wat was het weer geweldig. Nou weet je wat dan maar nog een duik.

Dit keer samen met Luc en zijn vriendelijke collega Andre .

Ze hadden nu een spot gevonden in het centrum bij het Speeltuintje alwaar je makkelijk met je equipment het water in kan en waar je al snel bij het rif uitkomt.

Wat was het fantastisch mooi , we hebben gespot stingray , zeepaardje en murene een geweldige dag om nooit te vergeten.

Ik ben gegrepen en waarschijnlijk volgend jaar maar op voor brevet.

Duikschool Divefactory ( Luc&Joyce en Andre )dank jullie voor het aanstekelijke enthousiasme

Remco

Something Special

Rated 5 out of 5
februari 15, 2023

Vorig jaar toen we voor de eerste keer op het resort verbleven heb ik met Luc een duik gemaakt bij “The Cliff”.

Dat was een prachtige duik, vooral omdat alles heel relaxed ging.

Dus toen ik dit jaar (in februari) weer op het eiland was waren er al snel 2 duiken gepland.

Deze keer ging ik met André naar “Something Special”, een plek waar je redelijk eenvoudig vanaf het strand het water in kon gaan. Ook deze keer was het weer een heel relaxte duik waarbij André veel van de aanwezige vissen liet zien die anders aan me voorbij waren gegaan.

De andere duik ging vanaf de Zout pier. het te water gaan was hier wat lastiger maar met hulp van André is het allemaal goed gekomen. We hebben een uur onder water doorgebracht en heel veel leven gezien, een grote murene, zeepaardje en een schildpad.

Duiken bij Dive Factory is TOP. Het team is zeer vakkundig, de duikuitrusting is van de beste kwaliteit en alles verloopt zeer relaxed.

Robert

Gastvrij, gezellig, professioneel, persoonlijke benadering

Rated 5 out of 5
januari 9, 2023

In feb 22 bij toeval een aantal duiken bij de Divefactory geboekt. Had auto via Bonaireparadise.nl geboekt, de locatie waar je de auto ophaalt is ook de Divefactory gevestigd. En heel fijn, als klant van Bonaireparadise krijg je korting op duik ervaringen bij de Divefactory. Dat was erg goed bevallen, Luc en Joyce zijn super aardig, duikuitrusting super verzorgd. Voor mij een bijzondere ervaring, want na 15 a 20 duiken was ik toch nog altijd wat onwennig en vond ik het duiken nog steeds wat spannend. Na een aantal duiken met Luc was ik dat onwennige helemaal kwijt, hij is super rustig, legt alles goed uit, geen druk en wil vooral dat je zelf goed snapt wat je aan het doen bent. En dan is het o zo mooi en genieten in Bonaire tijdens het duiken.

Dit jaar gingen we in jan 23 terug en zodra ik dat wist besloot ik dat ik mijn advanced bij Luc wilde halen. Zo gezegd zo gedaan, afgelopen week werd ik advanced en heb ik nog 5 guided dives met Luc en Andre gedaan. Fantastisch, echt een aanrader.

Patrick

Fantastische duikschool! Vijf sterren!!!

Rated 5 out of 5
december 31, 2022

Nog een keer want ipv 5 sterren zijn er maar 2 verschenen! Dat was niet de bedoeling want Divefactory is alles behalve een duik’fabriek’, Luc en zijn team staan voor aandacht, service, topkwaliteit en flexibiliteit. We huurden er duikuitrustingen en flessen en konden ons eigen plan volgen. Met een reservefles waren we er van verzekerd niet ergens vandaan terug te hoeven rijden, onze geplande duiken altijd kunnen uitvoeren, geplande rustdagen tussendoor geen probleem. Ondertussen kun je er ook terecht voor duiktips. Bcd’s van topkwaliteit, 1 splinternieuwe. Een Amerikaans stel stond jaloers naar onze flessen te kijken, zij mochten er maar max. 4 meenemen. En dus veel onnodig heen en weer gerij. Kortom… van harte aan bevolen, vriendelijk en gezellig zijn ze ook! Groetjes Ellen

Ellen

Service, flexibel en gemoedelijk!

Rated 2 out of 5
december 30, 2022

Divefactory is alles behalve een duik’fabriek’, Luc en zijn team staan voor aandacht, service, topkwaliteit en flexibiliteit. We huurden er duikuitrustingen en flessen en konden ons eigen plan volgen. Met een reservefles waren we er van verzekerd niet ergens vandaan terug te hoeven rijden, onze geplande duiken altijd kunnen uitvoeren, geplande rustdagen tussendoor geen probleem. Ondertussen kun je er ook terecht voor duiktips. Bcd’s van topkwaliteit, 1 splinternieuwe. Een Amerikaans stel stond jaloers naar onze flessen te kijken, zij mochten er maar max. 4 meenemen. En dus veel onnodig heen en weer gerij. Kortom… van harte aan bevolen, vriendelijk en gezellig zijn ze ook!

Ellen

Very convinent and friendly

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

(Vertaald door Google) Geweldige duikwinkel! Heel handig en vriendelijk!

(Origineel)

Great dive shop! Very convinent and friendly!

Jade

Prima Dive Shop

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

Voor 2 weken lang met 2 collega’s de flessen gehuurd bij DiveFactory.

Prima service van de altijd vrolijke Luc en Joyce, altijd geinteresseerd in de duiken die we hadden gedaan en advies van Luc voor de volgende duiken.

Prima locatie voor alle duikmaterialen en gevulde spolebakken voor na de duik.

Wij komen zeker terug voor weer een serie prachtige duiken.

Tot de volgende keer!

Arie, Theo en Denys.

Arie

Geweldige Duikschool.

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

Geweldige Duikschool, nieuwe spullen, lieve mensen en in het water geweldige begeleiding!! Voelde me heel veilig met Luc!

Bart

Great place

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

(Vertaald door Google) Geweldige plek, goed onderhouden spullen, aardige, gemakkelijke en ervaren mensen en goede prijzen vooral als je ook voor een huurauto gaat bij autohuren-bonaire.nl.

(Origineel)

Great place, well maintained gear, nice, easy and experienced people and good pricing especially when you also go for a rental car with autohuren-bonaire.nl.

Rob

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
december 12, 2022

Fantastische tijd gehad met het duiken op Bonaire dankzij de service van Luc en Joyce, bedankt toppers! Wij gingen zelfstandig kantduiken en hebben erg veel gehad aan alle hints, tips en briefings van Luc! De Hilma Hooker, Salt pier helemaal geweldig. Tot de volgende vakantie! groetjes Jasper&Stephanie

Jasper

Thuiskomen!

Rated 5 out of 5
december 2, 2022

De afgelopen weken ben ik een aantal keer met Luc en Pieter op pad geweest om te leren duiken, en wat een feest was dat! Luc en Pieter nemen de tijd voor je, en zorgen ervoor dat je in je eigen tempo leert duiken. Joyce is ook altijd in voor een praatje. Ik kreeg nog wat mooie snorkel-tips voor wanneer ik niet aan het duiken was. Ik kom zeker terug!! Bedankt voor de mooie tijd

Margot

Geweldige duikshop !!

Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Net terug van een paar heerlijke weken Bonaire en gedoken bij en met Dive Factory Bonaire.

Kleine, gezellige duikschool met super materiaal en heel vriendelijke eigenaren.

Luc, een heel goede, ervaren en relaxte duik instructeur die weet waar hij het over heeft met oog voor detail en Joyce, zijn lieftallige partner. Beiden ontzettend aardig en hulpvaardig. Niets is ze teveel om het de gasten naar de zin te maken.

Behalve kennis van duiken geven ze, waar mogelijk, leuke tips over wat te doen buiten het duiken.

Kortom, Dive Factory Bonaire …. een aanrader !!!

Kan niet wachten op mijn volgende vakantie en op mijn volgende duiken met Dive Faxto Bonaire.

Tot gauw !!!!!

Peter W.

Peter

Top!!!

Rated 5 out of 5
november 26, 2022

Na 3 jaar eindelijk weer duiken, DiveFactory is erg goed bevallen, duikflessen zijn top, goed gevuld, geen gebobbel onderwater.

Het team staat altijd klaar voor een praatje.

Kortom prima, voor herhaling vatbaar.

Coen

Het was weer top!!!!!

Rated 5 out of 5
november 23, 2022

Voor het derde jaar weer de duikspullen gehuurd bij de Dive Factory. Wederom weer super bij Joyce en Luc. Top geholpen, prima BCD’s, vooral voor mij met een maatje groter (gerard :)), en goede prijzen.

Altijd weer gezellig. Luc weet ook de mooie duikspots. Lekker bakkie koffie s ochtends.

Blijft een mooie aanvulling op de vakantie als je zo, met persoonlijke aandacht, kan duiken. Volgende keer, zeker weer bij de Dive Factory.

Gerard

Geeeldig gedoken

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

Geweldig gedoken, super aardig personeel! Relaxed en flexibel

Paultjenl

Duikvacantie Bonaire

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

In augustus zijn wij iets meer dan twee weken op vakantie geweest naar Bonaire. Wij verbleven op Bonaire Village, wat op hetzelfde terrein als de Dive Factory ligt. Voor ons was het de eerste keer dat wij zelfstandig wilde gaan duiken. We zijn gestart met een introductieduik met Luc. Ondanks dat wij zeer recent nog gedoken hadden, was het heel fijn om nog even met een instructeur te duiken. Luc is heel duidelijk en relaxed. Je merkt aan alles dat hij veel verstand van zaken heeft en een echt liefhebber is! Hij gaf ook veel tips waar je op moest letten als je zelf gaat duiken. Denk hierbij aan de buddy-check, het controleren van de plek en de omstandigheden waar je het water in gaat.

Wij hebben voor 16 duiken spullen gehuurd bij Luc en Joyce. De spullen waren van topkwaliteit. Ook weten ze goed te vertellen welke duikspots goed bij ervaring en kwaliteit passen. Ook Pieter weet je alle mooie duikstekken aan te wijzen. We hebben er echt van genoten en als wij weer op Bonaire zijn, dan komen we zeker bij jullie terug! Gr Jochem en Merle

Tobias

Nette prijs

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

Kleinschalig en goede service van Luc en Joyce. En de prijs is ook netjes. Nitrox zonder toeslag

Carlo

Refresh

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

Gisteren bij Luc mijn refresh theorie + duik gedaan. Luc is een liefhebber, heeft veel ervaring en kan goed uitleggen. We waren zo door de stof heen en hebben een fijne duik gehad bij Chachacha Beach. Verder hebben mijn vriendin en ik een snorkelset gehuurd; goede kwaliteit materiaal en niet duur. Volgende keer op Bonaire snorkel en duik ik weer met Divefactory.

Tobias

prima duikcenter

Rated 5 out of 5
november 9, 2022

Luc en Joyce hebben het goed voor elkaar. Zij zijn erg vriendelijk en attent en hebben een duikcenter met nieuw en goed verzorgd materiaal.

Kees

Ontspannen sfeer

Rated 5 out of 5
oktober 10, 2022

Super ontspannen sfeer en fijne begeleiding van Luc tijdens het behalen van mijn Padi Advanced! Bedankt Luc en Joyce voor alles!

Echt een aanrader voor duikers op Bonaire!!!

Groetjes van Ed en Cora

Edwincora

Goed geregeld!

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Goede kwaliteit materiaal! Alles was goed geregeld! Super vriendelijk en behulpzaam! We komen zeker terug!

Sanne

TOP TIJD

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Luc is een hele goede instructeur neemt de tijd voor je en om dat je met een kleine groep bent is het super makkelijk om te leren heb een top tijd gehad hierzo als je echt wil leren duiken hier moet je zijn💪🏼

Damien

👍🏾

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

prima geholpen door Luc en joyce, bijna nieuwe uitrusting. kleinschalig wat resulteerd in een top service. Daarboven op ook gezellig en relexte atmosfeer. Het enthousiasme van Luc is aanstekelijk en helpt om een heerlijke duikvakantie te hebben, Volgend jaar weer.

Gerard

Super

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Een geweldige ervaring voor sara van 14 . Voor de eerste keer duiken onder leiding van divemaster Luc. Uitstekende theoretische uitleg en goede 1 op1 begeleiding. Een professionele duikschool en sympathieke mensen

Willem

Fantastic dive shop

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Fantastische duikshop. Klein, vriendelijk, uitstekende apparatuur. Luc en Pieter waren geweldige duikgidsen. Zal zeker terugkomen.

(Origineel)

Fantastic dive shop. Small, friendly, excellent equipment. Luc and Pieter were amazing dive guides. Will certainly come back.

Mark

Kip

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Man man man, wat hebben we hier genoten, van Luc en de duiken, van Joyce en de koffie, van de andere gasten en de verhalen. Van Lea en Mark en de kip, maar bovenal van de relaxe sfeer bij dit top duik centrum. Voor een ieder die persoonlijk contact en qualiteit hoog in het faandel heeft staan, this is the place to be!!!

André

Bedankt

Rated 5 out of 5
september 28, 2022

Padi open water bij Luc behaald, leuke en goede duikschool! Bedankt voor de goede service

Eetcafé

Aanrader !

Rated 5 out of 5
september 28, 2022

Een duikschool zoals een duikschool moet zijn volgens ons, bij Dive factory is het nog persoonlijk en informeel. Hier ben je geen nummer. De kwaliteit van de apparatuur die je kan huren is van zeer goede kwaliteit. Joyce zorgt voor het hartelijke ontvangst en Luc weet alle mooie duiklocaties en geeft graag tips. Wat ons betreft een aanrader en wij huren hier de volgende keer zeker weer.

Anita en Laurens

Goudvis13

Refresher course

Rated 5 out of 5
september 28, 2022

Erg fijne ervaring mijn refresher course na 18 jaar niet duiken. Zeer relaxed en duidelijk alle theorie weer doorgenomen met Luc, en daarna natuurlijk in de praktijk brengen. Geweldig mooie duik bij Bachelors Beach gemaakt. Gezien mijn beperkte ervaring, en korte tijd op Bonaire nog een begeleide duik gemaakt bij Cliff, ook zeker een aanrader. Ga je nog naar Bonaire, dan kan ik je Dive Factory zeker aanraden voor materiaal en cursussen.

Roel

Great diving shop

Rated 5 out of 5
september 27, 2022

Geweldige duikwinkel, de beste prijzen op het eiland voor het huren van uitrusting (als je een kortingsbon van 20% krijgt door in hun partneraccommodatie te verblijven of een auto te huren bij hun partner).

We hebben een opfriscursus met Peter gedaan die erg soepel verliep en de uitrusting voor een paar dagen gehuurd, met een luchttankkaart. Ze waren erg aardig en meegaand.

Een waarschuwing – ik weet niet zeker hoe andere duikwinkels werken, maar hier moet de dagelijkse huur uiterlijk de volgende ochtend worden geretourneerd (u kunt bijvoorbeeld niet huren van 12.00 uur tot de volgende dag 12.00 uur)

Great diving shop, best prices on the island for gear rental (if you get 20% discount coupon by staying in their partner accommodation or renting a car from their partner).

We did a Refresher course with Peter which was very smooth and rented the gear for few days, with an air tank card. They were very kind and accommodating.

One caveat though – I’m not sure how other dive shops work, but here daily rental must be returned next morning at the latest (e.g. you can’t rent from 12pm to next day 12pm)

Auridas

Kleinschalig .

Rated 5 out of 5
september 26, 2022

In 1995 begonnen met duiken en al heel wat goede en ja, ook (zeer) minder goede duikscholen meegemaakt. December 2021 op Bonaire gedoken, flessen en lood bij Luc gehuurd. Ook mee geweest met Luc en leerlingen voor advanced open water en zo zijdelings gezien hoe persoonlijk er les gegeven wordt. Eerder in reviews gelezen dat Dive Factory kleinschalig wordt genoemd en dat klopt, maar dat komt de sfeer en het les niveau alleen maar ten goede. Deze stek staat in mijn top 3. Joyce en Luc zijn enthousiast en doen er alles aan om een toch al mooie duik op Bonaire te voorzien van extra info zodat het een geweldige duik wordt. Kortom, tot onze volgende vakantie op Bonaire.

R

Een topper!

Rated 5 out of 5
september 25, 2022

Kleinschalig wat resulteert in goede service. De duik spullen zijn zo goed als nieuw en zeer goede kwaliteit. Er zijn genoeg duikflessen om er per dag meerdere mee te nemen!

De eigenaars zijn zeer behulpzaam en niks is te veel gevraagd. Over duik spots of tips voor het duiken ben je bij Luc aan het juiste adres. Veel deskundige informatie en altijd een vriendelijk lach.

Een topper!

Jannes

Geweldige duikschool

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Luc heeft ons goed en gezellig begeleid bij een aantal duiken. Hij heeft ons ook goed geholpen bij het uitzoeken van een paar sites om zelf te duiken. Super aardig en behulpzaam. Een aanrader!

Paul

Fijne kleinschalige duikschool

Rated 5 out of 5
september 7, 2022

Wij zijn hartelijk ontvangen door Luc en Joyce. Deze kleine duikschool maakt juist dat er veel ruimte is voor persoonlijk contact en je jouw mogelijkheden kunt bespreken.

Ook zijn Luc en Joyce erg behulpzaam.

Voor ons zeker een reden om terug te gaan.

Marco

Super vacantie

Rated 5 out of 5
augustus 28, 2022

Onze vacantie werd een duikvacantie !!

Joyce &. Luc bedankt !

Carlos

Het was genieten!

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het begon al met het hartelijke ontvangst door Joyce! We kwamen door haar helemaal in vakantie modus en kregen meteen zin om te duiken.

Dive factory is klein en daardoor heel persoonlijk. Alles in de duikschool zag er tip top uit! Ook altijd een fijn gevoel!

De duiken waren fantastisch!!! Prachtige plekjes! Zowel Luc als Pieter lieten onderwater heel veel dingen zien. Ze waren keien in het spotten van zeepaardjes, en wisten veel te vertellen over al het onderwater schoon.

Het was genieten en we komen zeker nog een keer terug naar dive factory voor de professionaliteit en zeker de gezelligheid.

Alexandra

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het zijn erg fijne mensen waar je een praatje mee kan maken. Erg gemoedelijke sfeer. Materiaal is prima en de prijs ook.

Ben

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Roos 16j en Bram 13j behaalden hun Open Water Diver bij Luc, nadat ik zelf een refresher deed bij hem. Luc, super bedankt voor je geduld, rust en leuke manier van uitleggen.

Ik zou iedereen die overweegt op Bonaire een duikopleiding te doen of weer even opgefrist wil worden qua duikkennis/-skills, aanraden dit te doen bij Luc Kreek DiveFactory!

Hele fijne duikshop voor materiaal, lucht/nitrox en tips/advies over de duiksteks.

Noor

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Fantastische duik vandaag met Luc, wat een verademing om iemand met zoveel ervaring, doses humor en ook rust te hebben. Leuke middag gehad Luc bedankt hiervoor! Groet Sara en Erwin

Erwin

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Eerste keer gedoken. Bij divefactory proefduik gedaan, Luc neemt alle tijd voor je en legt alles goed uit. In het water eerst wat oefeningen doen voor als je het mondstuk kwijtraakt en water uit je masker blazen etc. Daarna naar een diepte, ca. 10 m langs een rif. Geweldig.

Luc en Joyce van DiveFactory Bonaire is zeker een aanrader. Ook als je zuurstof of andere benodigdheden moet hebben. Kan je daar terecht.

Peter

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Ik heb met mijn zoon drie prachtige heel verschillende begeleide duiken gehad met Luc van DiveFactory op Bonaire. Samen met zijn lieve vrouw Joyce regelen ze alles voor je en Luc is duidelijk een ervaren en prettige instructeur. Absolute aanrader als je je Padi wilt halen of gewoon aantal keren begeleid wil duiken. Hij werkt met kleine groepjes en wij waren met zijn tweeen met hem op pad. Fijne mensen en een fijne plek!

Kees

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Onze eerste duikvakantie na 2* ⭐️ opleiding NOB in Nederland. Via Courtyard Village, waar wij ons appartement hadden geboekt, terecht gekomen bij de Divefactory. Alles was goed geregeld! De duikmaterialen zien er fris uit, alles werkt naar behoren. Luc en Joyce zijn erg vriendelijke, relaxte mensen met een hart voor gastvrijheid en de onderwatersport.

Iedere dag gingen wij bij hen in het divespot boekje kijken waar wij die dag heen gingen, dit onder het genot van een bakje koffie. Luc gaf goede adviezen en deelde zijn ervaring van de spots. Erg fijn en welkom!

Dankzij hen een onvergetelijke duikvakantie gehad op Bonaire, bedankt!

Elisa

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Kleinschalig wat resulteert in goede service.

De eigenaars zijn zeer behulpzaam en niks is te veel gevraagd. Over duik spots of tips voor het duiken ben je bij Luc aan het juiste adres. Veel deskundige informatie en altijd een vriendelijk lach.

Een topper!

Jannes

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Super ervaring! Kleine duikschool met een hele relaxte sfeer. Luc en Joyce leveren een super service en zijn ook nog eens heel gastvrij. Ik heb hier een opfris duik en een aantal guided dives gedaan en veel moois mogen zien. De persoonlijk benadering was erg prettig. Echt een aanrader! 👌

Euan

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Kleinschalige en persoonlijke duikschool. Luc en Joyce nemen de tijd en dat maakt de duik ervaring op Bonaire nog beter.

Een aanrader voor iedereen die op zijn gemak wil duiken.

Tosca

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Super aardige en behulpzame mensen. Top uitleg over de duikstekken en fantastische service voor flessen, lood en andere spullen. Niks is te gek. Denken graag met je mee. Dank jullie wel voor alles groet remon en Marjon

Marjon

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Door de jarenlange ervaring en kennis,van Luc, heb ik samen met mijn zoon ( 10 jaar) geweldige guided duiken gehad ! Ook het gehuurde materiaal was top! Luc en natuurlijk ook Joyce, nogmaals bedankt voor deze ervaring en goede zorgen! gr Lucas en Robertjan

Robbertjan

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het is er relaxt en gezellig. Men is erg behulpzaam en service is top.

Jacques

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Waanzinnige ervaring! Zeer prettige en persoonlijke begeleiding van Luc. Fijn om de rust te ervaren en om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten. Ervaring spat eraf en dat geeft je een meer dan veilig gevoel. Genoten en een aanrader voor iedereen die de onderwaterwereld wil leren kennen !

Janneke

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Sweet Dutch couple that really take care of you to get you the best experience possible ❤️

Sicco

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

DiveFactory zorgt ervoor dat je met

super goed materiaal op pad kan.

En zo goed als de duikuitrusting is, zo goed is Luc ook! Super relaxed en altijd geïnteresseerd in onze duikervaring van de dag! Meer dan een aanrader: ga je duiken op Bonaire dan is de DiveFactory een must! 👍🤿

Angelique

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Marcel heeft met zijn dochter Isabella een fantastische guided dive met Dive Master Luc gemaakt. Absolute aanrader ook voor het huren van materiaal!

Manon

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Op goed geluk tijdens onze vakantie bij de Dive Factory terecht gekomen.

Super relaxed en zeer fijne plek!

Ook nog mijn Advanced gehaald,

Nog hartelijk bedankt voor je geduld

Luc! En jij ook Joyce voor je gezelligheid!

We komen zeker terug naar Bonaire en naar jullie fantastische duikschool!

Kees en Pur

X

Pur

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Dit jaar met z’n tweetjes bij Luc in Bonaire gedoken. Vorig jaar PADI gehaald op Curacao. Dit jaar eerst met Luc gedoken nadat we de theorie nog een keer hadden herhaald. Hij gaf ons het vertrouwen om daarna zelfstandig te duiken en dat is ook gebeurd. We voelden ons zeer op ons gemak bij Luc. Hij is zeer gedreven en ervaren. Kortom, topvakantie gehad, mede dankzij de lessen en kalmte van Luc!

Patrick

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Wij hebben van 13 tot 23 november vakantie gevierd op Bonaire en zochten een scuba centrum. Via Bonaire exclusief kwamen wij uit bij Divefactory. Erg gezellige Amsterdamse eigenaren Luuk en Joyce, voelde bij het eerste contact gelijk vertrouwd aan. Professionele uitleg en uitstekende uitrusting. Veiligheid staat hier, samen met rust en vertrouwen. Wij hebben een top week gehad, Dank Luuk en Joyce, wij komen zeker terug bij deze mensen. Menze en Lydia

Menze

Review

Rated 5 out of 5
juli 20, 2020

Vorige week voor het eerst weer na jaren gedoken met Dive Factory. Bij het maken van de afspraak voelde alles al heel vertrouwd. Het ontvangst was heel gezellig en relaxt en de passie voor het duiken spat van Luc (en Joyce) af. De eerste duik was ik nog erg gespannen maar Luc kreeg me heel snel rustig en gaf me weer het vertrouwen onder water. Meteen na de eerste duik, onze 3 volgende duiken bij Luc geboekt. Hij kent de mooiste spots en het is/was een feestje om met hem te duiken. Nogmaals enorm bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!!

Lenneke

Review

Rated 5 out of 5
maart 25, 2020

Mijn Advanced open water gehaald bij Dive Factory. mijn instructeur een zeer bevlogen en met zijn passie bij de duiksport was Luc Kreek tevens eigenaar van deze duikkschool.

Geweldig zoals deze man les geeft, ben je op Bonaire en wil je duiken of een Padi opleiding volgen ik beveel Divefactory van harte aan.

Luc en Joyce bedankt voor jullie inzet en wens jullie veel succes in deze moeilijke tijden. Zo bevlogen als jullie zijn gaan jullie het redden!.

Hartelijke groetjes

John en Yvonne

John

Review

Rated 5 out of 5
november 2, 2019

Super cool people!! Very serious in what they do!! It’s not work but a passion and that is why this is THE place to be!!!!!!

Jerry

Review

Rated 5 out of 5
oktober 30, 2019

Zeer ervaren instructeur waarbij de lol voor het duiken er vanaf spat. splinter nieuwe uitrustingen (ook flessen) en fijne ultra dunne duikpakken die perfect passen.

Andre

Schrijven