Ready, Set, Dive!

Reviews

Deel jouw ervaring met ons, schrijf een review en hopelijk zien wij elkaar nog eens terug!

Bekijk hier de laatste reacties!

Gastvrij, gezellig, professioneel, persoonlijke benadering

Rated 5 out of 5
januari 9, 2023

In feb 22 bij toeval een aantal duiken bij de Divefactory geboekt. Had auto via Bonaireparadise.nl geboekt, de locatie waar je de auto ophaalt is ook de Divefactory gevestigd. En heel fijn, als klant van Bonaireparadise krijg je korting op duik ervaringen bij de Divefactory. Dat was erg goed bevallen, Luc en Joyce zijn super aardig, duikuitrusting super verzorgd. Voor mij een bijzondere ervaring, want na 15 a 20 duiken was ik toch nog altijd wat onwennig en vond ik het duiken nog steeds wat spannend. Na een aantal duiken met Luc was ik dat onwennige helemaal kwijt, hij is super rustig, legt alles goed uit, geen druk en wil vooral dat je zelf goed snapt wat je aan het doen bent. En dan is het o zo mooi en genieten in Bonaire tijdens het duiken.

Dit jaar gingen we in jan 23 terug en zodra ik dat wist besloot ik dat ik mijn advanced bij Luc wilde halen. Zo gezegd zo gedaan, afgelopen week werd ik advanced en heb ik nog 5 guided dives met Luc en Andre gedaan. Fantastisch, echt een aanrader.

Patrick

Fantastische duikschool! Vijf sterren!!!

Rated 5 out of 5
december 31, 2022

Nog een keer want ipv 5 sterren zijn er maar 2 verschenen! Dat was niet de bedoeling want Divefactory is alles behalve een duik’fabriek’, Luc en zijn team staan voor aandacht, service, topkwaliteit en flexibiliteit. We huurden er duikuitrustingen en flessen en konden ons eigen plan volgen. Met een reservefles waren we er van verzekerd niet ergens vandaan terug te hoeven rijden, onze geplande duiken altijd kunnen uitvoeren, geplande rustdagen tussendoor geen probleem. Ondertussen kun je er ook terecht voor duiktips. Bcd’s van topkwaliteit, 1 splinternieuwe. Een Amerikaans stel stond jaloers naar onze flessen te kijken, zij mochten er maar max. 4 meenemen. En dus veel onnodig heen en weer gerij. Kortom… van harte aan bevolen, vriendelijk en gezellig zijn ze ook! Groetjes Ellen

Ellen

Service, flexibel en gemoedelijk!

Rated 2 out of 5
december 30, 2022

Divefactory is alles behalve een duik’fabriek’, Luc en zijn team staan voor aandacht, service, topkwaliteit en flexibiliteit. We huurden er duikuitrustingen en flessen en konden ons eigen plan volgen. Met een reservefles waren we er van verzekerd niet ergens vandaan terug te hoeven rijden, onze geplande duiken altijd kunnen uitvoeren, geplande rustdagen tussendoor geen probleem. Ondertussen kun je er ook terecht voor duiktips. Bcd’s van topkwaliteit, 1 splinternieuwe. Een Amerikaans stel stond jaloers naar onze flessen te kijken, zij mochten er maar max. 4 meenemen. En dus veel onnodig heen en weer gerij. Kortom… van harte aan bevolen, vriendelijk en gezellig zijn ze ook!

Ellen

Very convinent and friendly

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

(Vertaald door Google) Geweldige duikwinkel! Heel handig en vriendelijk!

(Origineel)

Great dive shop! Very convinent and friendly!

Jade

Prima Dive Shop

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

Voor 2 weken lang met 2 collega’s de flessen gehuurd bij DiveFactory.

Prima service van de altijd vrolijke Luc en Joyce, altijd geinteresseerd in de duiken die we hadden gedaan en advies van Luc voor de volgende duiken.

Prima locatie voor alle duikmaterialen en gevulde spolebakken voor na de duik.

Wij komen zeker terug voor weer een serie prachtige duiken.

Tot de volgende keer!

Arie, Theo en Denys.

Arie

Geweldige Duikschool.

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

Geweldige Duikschool, nieuwe spullen, lieve mensen en in het water geweldige begeleiding!! Voelde me heel veilig met Luc!

Bart

Great place

Rated 5 out of 5
december 13, 2022

(Vertaald door Google) Geweldige plek, goed onderhouden spullen, aardige, gemakkelijke en ervaren mensen en goede prijzen vooral als je ook voor een huurauto gaat bij autohuren-bonaire.nl.

(Origineel)

Great place, well maintained gear, nice, easy and experienced people and good pricing especially when you also go for a rental car with autohuren-bonaire.nl.

Rob

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
december 12, 2022

Fantastische tijd gehad met het duiken op Bonaire dankzij de service van Luc en Joyce, bedankt toppers! Wij gingen zelfstandig kantduiken en hebben erg veel gehad aan alle hints, tips en briefings van Luc! De Hilma Hooker, Salt pier helemaal geweldig. Tot de volgende vakantie! groetjes Jasper&Stephanie

Jasper

Thuiskomen!

Rated 5 out of 5
december 2, 2022

De afgelopen weken ben ik een aantal keer met Luc en Pieter op pad geweest om te leren duiken, en wat een feest was dat! Luc en Pieter nemen de tijd voor je, en zorgen ervoor dat je in je eigen tempo leert duiken. Joyce is ook altijd in voor een praatje. Ik kreeg nog wat mooie snorkel-tips voor wanneer ik niet aan het duiken was. Ik kom zeker terug!! Bedankt voor de mooie tijd

Margot

Geweldige duikshop !!

Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Net terug van een paar heerlijke weken Bonaire en gedoken bij en met Dive Factory Bonaire.

Kleine, gezellige duikschool met super materiaal en heel vriendelijke eigenaren.

Luc, een heel goede, ervaren en relaxte duik instructeur die weet waar hij het over heeft met oog voor detail en Joyce, zijn lieftallige partner. Beiden ontzettend aardig en hulpvaardig. Niets is ze teveel om het de gasten naar de zin te maken.

Behalve kennis van duiken geven ze, waar mogelijk, leuke tips over wat te doen buiten het duiken.

Kortom, Dive Factory Bonaire …. een aanrader !!!

Kan niet wachten op mijn volgende vakantie en op mijn volgende duiken met Dive Faxto Bonaire.

Tot gauw !!!!!

Peter W.

Peter

Top!!!

Rated 5 out of 5
november 26, 2022

Na 3 jaar eindelijk weer duiken, DiveFactory is erg goed bevallen, duikflessen zijn top, goed gevuld, geen gebobbel onderwater.

Het team staat altijd klaar voor een praatje.

Kortom prima, voor herhaling vatbaar.

Coen

Het was weer top!!!!!

Rated 5 out of 5
november 23, 2022

Voor het derde jaar weer de duikspullen gehuurd bij de Dive Factory. Wederom weer super bij Joyce en Luc. Top geholpen, prima BCD’s, vooral voor mij met een maatje groter (gerard :)), en goede prijzen.

Altijd weer gezellig. Luc weet ook de mooie duikspots. Lekker bakkie koffie s ochtends.

Blijft een mooie aanvulling op de vakantie als je zo, met persoonlijke aandacht, kan duiken. Volgende keer, zeker weer bij de Dive Factory.

Gerard

Geeeldig gedoken

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

Geweldig gedoken, super aardig personeel! Relaxed en flexibel

Paultjenl

Duikvacantie Bonaire

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

In augustus zijn wij iets meer dan twee weken op vakantie geweest naar Bonaire. Wij verbleven op Bonaire Village, wat op hetzelfde terrein als de Dive Factory ligt. Voor ons was het de eerste keer dat wij zelfstandig wilde gaan duiken. We zijn gestart met een introductieduik met Luc. Ondanks dat wij zeer recent nog gedoken hadden, was het heel fijn om nog even met een instructeur te duiken. Luc is heel duidelijk en relaxed. Je merkt aan alles dat hij veel verstand van zaken heeft en een echt liefhebber is! Hij gaf ook veel tips waar je op moest letten als je zelf gaat duiken. Denk hierbij aan de buddy-check, het controleren van de plek en de omstandigheden waar je het water in gaat.

Wij hebben voor 16 duiken spullen gehuurd bij Luc en Joyce. De spullen waren van topkwaliteit. Ook weten ze goed te vertellen welke duikspots goed bij ervaring en kwaliteit passen. Ook Pieter weet je alle mooie duikstekken aan te wijzen. We hebben er echt van genoten en als wij weer op Bonaire zijn, dan komen we zeker bij jullie terug! Gr Jochem en Merle

Tobias

Nette prijs

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

Kleinschalig en goede service van Luc en Joyce. En de prijs is ook netjes. Nitrox zonder toeslag

Carlo

Refresh

Rated 5 out of 5
november 12, 2022

Gisteren bij Luc mijn refresh theorie + duik gedaan. Luc is een liefhebber, heeft veel ervaring en kan goed uitleggen. We waren zo door de stof heen en hebben een fijne duik gehad bij Chachacha Beach. Verder hebben mijn vriendin en ik een snorkelset gehuurd; goede kwaliteit materiaal en niet duur. Volgende keer op Bonaire snorkel en duik ik weer met Divefactory.

Tobias

prima duikcenter

Rated 5 out of 5
november 9, 2022

Luc en Joyce hebben het goed voor elkaar. Zij zijn erg vriendelijk en attent en hebben een duikcenter met nieuw en goed verzorgd materiaal.

Kees

Ontspannen sfeer

Rated 5 out of 5
oktober 10, 2022

Super ontspannen sfeer en fijne begeleiding van Luc tijdens het behalen van mijn Padi Advanced! Bedankt Luc en Joyce voor alles!

Echt een aanrader voor duikers op Bonaire!!!

Groetjes van Ed en Cora

Edwincora

Goed geregeld!

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Goede kwaliteit materiaal! Alles was goed geregeld! Super vriendelijk en behulpzaam! We komen zeker terug!

Sanne

TOP TIJD

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Luc is een hele goede instructeur neemt de tijd voor je en om dat je met een kleine groep bent is het super makkelijk om te leren heb een top tijd gehad hierzo als je echt wil leren duiken hier moet je zijn💪🏼

Damien

👍🏾

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

prima geholpen door Luc en joyce, bijna nieuwe uitrusting. kleinschalig wat resulteerd in een top service. Daarboven op ook gezellig en relexte atmosfeer. Het enthousiasme van Luc is aanstekelijk en helpt om een heerlijke duikvakantie te hebben, Volgend jaar weer.

Gerard

Super

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Een geweldige ervaring voor sara van 14 . Voor de eerste keer duiken onder leiding van divemaster Luc. Uitstekende theoretische uitleg en goede 1 op1 begeleiding. Een professionele duikschool en sympathieke mensen

Willem

Fantastic dive shop

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Fantastische duikshop. Klein, vriendelijk, uitstekende apparatuur. Luc en Pieter waren geweldige duikgidsen. Zal zeker terugkomen.

(Origineel)

Fantastic dive shop. Small, friendly, excellent equipment. Luc and Pieter were amazing dive guides. Will certainly come back.

Mark

Kip

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Man man man, wat hebben we hier genoten, van Luc en de duiken, van Joyce en de koffie, van de andere gasten en de verhalen. Van Lea en Mark en de kip, maar bovenal van de relaxe sfeer bij dit top duik centrum. Voor een ieder die persoonlijk contact en qualiteit hoog in het faandel heeft staan, this is the place to be!!!

André

Bedankt

Rated 5 out of 5
september 28, 2022

Padi open water bij Luc behaald, leuke en goede duikschool! Bedankt voor de goede service

Eetcafé

Aanrader !

Rated 5 out of 5
september 28, 2022

Een duikschool zoals een duikschool moet zijn volgens ons, bij Dive factory is het nog persoonlijk en informeel. Hier ben je geen nummer. De kwaliteit van de apparatuur die je kan huren is van zeer goede kwaliteit. Joyce zorgt voor het hartelijke ontvangst en Luc weet alle mooie duiklocaties en geeft graag tips. Wat ons betreft een aanrader en wij huren hier de volgende keer zeker weer.

Anita en Laurens

Goudvis13

Refresher course

Rated 5 out of 5
september 28, 2022

Erg fijne ervaring mijn refresher course na 18 jaar niet duiken. Zeer relaxed en duidelijk alle theorie weer doorgenomen met Luc, en daarna natuurlijk in de praktijk brengen. Geweldig mooie duik bij Bachelors Beach gemaakt. Gezien mijn beperkte ervaring, en korte tijd op Bonaire nog een begeleide duik gemaakt bij Cliff, ook zeker een aanrader. Ga je nog naar Bonaire, dan kan ik je Dive Factory zeker aanraden voor materiaal en cursussen.

Roel

Great diving shop

Rated 5 out of 5
september 27, 2022

Geweldige duikwinkel, de beste prijzen op het eiland voor het huren van uitrusting (als je een kortingsbon van 20% krijgt door in hun partneraccommodatie te verblijven of een auto te huren bij hun partner).

We hebben een opfriscursus met Peter gedaan die erg soepel verliep en de uitrusting voor een paar dagen gehuurd, met een luchttankkaart. Ze waren erg aardig en meegaand.

Een waarschuwing – ik weet niet zeker hoe andere duikwinkels werken, maar hier moet de dagelijkse huur uiterlijk de volgende ochtend worden geretourneerd (u kunt bijvoorbeeld niet huren van 12.00 uur tot de volgende dag 12.00 uur)

Great diving shop, best prices on the island for gear rental (if you get 20% discount coupon by staying in their partner accommodation or renting a car from their partner).

We did a Refresher course with Peter which was very smooth and rented the gear for few days, with an air tank card. They were very kind and accommodating.

One caveat though – I’m not sure how other dive shops work, but here daily rental must be returned next morning at the latest (e.g. you can’t rent from 12pm to next day 12pm)

Auridas

Kleinschalig .

Rated 5 out of 5
september 26, 2022

In 1995 begonnen met duiken en al heel wat goede en ja, ook (zeer) minder goede duikscholen meegemaakt. December 2021 op Bonaire gedoken, flessen en lood bij Luc gehuurd. Ook mee geweest met Luc en leerlingen voor advanced open water en zo zijdelings gezien hoe persoonlijk er les gegeven wordt. Eerder in reviews gelezen dat Dive Factory kleinschalig wordt genoemd en dat klopt, maar dat komt de sfeer en het les niveau alleen maar ten goede. Deze stek staat in mijn top 3. Joyce en Luc zijn enthousiast en doen er alles aan om een toch al mooie duik op Bonaire te voorzien van extra info zodat het een geweldige duik wordt. Kortom, tot onze volgende vakantie op Bonaire.

R

Een topper!

Rated 5 out of 5
september 25, 2022

Kleinschalig wat resulteert in goede service. De duik spullen zijn zo goed als nieuw en zeer goede kwaliteit. Er zijn genoeg duikflessen om er per dag meerdere mee te nemen!

De eigenaars zijn zeer behulpzaam en niks is te veel gevraagd. Over duik spots of tips voor het duiken ben je bij Luc aan het juiste adres. Veel deskundige informatie en altijd een vriendelijk lach.

Een topper!

Jannes

Geweldige duikschool

Rated 5 out of 5
september 11, 2022

Luc heeft ons goed en gezellig begeleid bij een aantal duiken. Hij heeft ons ook goed geholpen bij het uitzoeken van een paar sites om zelf te duiken. Super aardig en behulpzaam. Een aanrader!

Paul

Fijne kleinschalige duikschool

Rated 5 out of 5
september 7, 2022

Wij zijn hartelijk ontvangen door Luc en Joyce. Deze kleine duikschool maakt juist dat er veel ruimte is voor persoonlijk contact en je jouw mogelijkheden kunt bespreken.

Ook zijn Luc en Joyce erg behulpzaam.

Voor ons zeker een reden om terug te gaan.

Marco

Super vacantie

Rated 5 out of 5
augustus 28, 2022

Onze vacantie werd een duikvacantie !!

Joyce &. Luc bedankt !

Carlos

Het was genieten!

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het begon al met het hartelijke ontvangst door Joyce! We kwamen door haar helemaal in vakantie modus en kregen meteen zin om te duiken.

Dive factory is klein en daardoor heel persoonlijk. Alles in de duikschool zag er tip top uit! Ook altijd een fijn gevoel!

De duiken waren fantastisch!!! Prachtige plekjes! Zowel Luc als Pieter lieten onderwater heel veel dingen zien. Ze waren keien in het spotten van zeepaardjes, en wisten veel te vertellen over al het onderwater schoon.

Het was genieten en we komen zeker nog een keer terug naar dive factory voor de professionaliteit en zeker de gezelligheid.

Alexandra

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het zijn erg fijne mensen waar je een praatje mee kan maken. Erg gemoedelijke sfeer. Materiaal is prima en de prijs ook.

Ben

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Roos 16j en Bram 13j behaalden hun Open Water Diver bij Luc, nadat ik zelf een refresher deed bij hem. Luc, super bedankt voor je geduld, rust en leuke manier van uitleggen.

Ik zou iedereen die overweegt op Bonaire een duikopleiding te doen of weer even opgefrist wil worden qua duikkennis/-skills, aanraden dit te doen bij Luc Kreek DiveFactory!

Hele fijne duikshop voor materiaal, lucht/nitrox en tips/advies over de duiksteks.

Noor

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Fantastische duik vandaag met Luc, wat een verademing om iemand met zoveel ervaring, doses humor en ook rust te hebben. Leuke middag gehad Luc bedankt hiervoor! Groet Sara en Erwin

Erwin

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Eerste keer gedoken. Bij divefactory proefduik gedaan, Luc neemt alle tijd voor je en legt alles goed uit. In het water eerst wat oefeningen doen voor als je het mondstuk kwijtraakt en water uit je masker blazen etc. Daarna naar een diepte, ca. 10 m langs een rif. Geweldig.

Luc en Joyce van DiveFactory Bonaire is zeker een aanrader. Ook als je zuurstof of andere benodigdheden moet hebben. Kan je daar terecht.

Peter

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Ik heb met mijn zoon drie prachtige heel verschillende begeleide duiken gehad met Luc van DiveFactory op Bonaire. Samen met zijn lieve vrouw Joyce regelen ze alles voor je en Luc is duidelijk een ervaren en prettige instructeur. Absolute aanrader als je je Padi wilt halen of gewoon aantal keren begeleid wil duiken. Hij werkt met kleine groepjes en wij waren met zijn tweeen met hem op pad. Fijne mensen en een fijne plek!

Kees

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Onze eerste duikvakantie na 2* ⭐️ opleiding NOB in Nederland. Via Courtyard Village, waar wij ons appartement hadden geboekt, terecht gekomen bij de Divefactory. Alles was goed geregeld! De duikmaterialen zien er fris uit, alles werkt naar behoren. Luc en Joyce zijn erg vriendelijke, relaxte mensen met een hart voor gastvrijheid en de onderwatersport.

Iedere dag gingen wij bij hen in het divespot boekje kijken waar wij die dag heen gingen, dit onder het genot van een bakje koffie. Luc gaf goede adviezen en deelde zijn ervaring van de spots. Erg fijn en welkom!

Dankzij hen een onvergetelijke duikvakantie gehad op Bonaire, bedankt!

Elisa

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Kleinschalig wat resulteert in goede service.

De eigenaars zijn zeer behulpzaam en niks is te veel gevraagd. Over duik spots of tips voor het duiken ben je bij Luc aan het juiste adres. Veel deskundige informatie en altijd een vriendelijk lach.

Een topper!

Jannes

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Super ervaring! Kleine duikschool met een hele relaxte sfeer. Luc en Joyce leveren een super service en zijn ook nog eens heel gastvrij. Ik heb hier een opfris duik en een aantal guided dives gedaan en veel moois mogen zien. De persoonlijk benadering was erg prettig. Echt een aanrader! 👌

Euan

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Kleinschalige en persoonlijke duikschool. Luc en Joyce nemen de tijd en dat maakt de duik ervaring op Bonaire nog beter.

Een aanrader voor iedereen die op zijn gemak wil duiken.

Tosca

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Super aardige en behulpzame mensen. Top uitleg over de duikstekken en fantastische service voor flessen, lood en andere spullen. Niks is te gek. Denken graag met je mee. Dank jullie wel voor alles groet remon en Marjon

Marjon

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Door de jarenlange ervaring en kennis,van Luc, heb ik samen met mijn zoon ( 10 jaar) geweldige guided duiken gehad ! Ook het gehuurde materiaal was top! Luc en natuurlijk ook Joyce, nogmaals bedankt voor deze ervaring en goede zorgen! gr Lucas en Robertjan

Robbertjan

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Het is er relaxt en gezellig. Men is erg behulpzaam en service is top.

Jacques

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Waanzinnige ervaring! Zeer prettige en persoonlijke begeleiding van Luc. Fijn om de rust te ervaren en om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten. Ervaring spat eraf en dat geeft je een meer dan veilig gevoel. Genoten en een aanrader voor iedereen die de onderwaterwereld wil leren kennen !

Janneke

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Sweet Dutch couple that really take care of you to get you the best experience possible ❤️

Sicco

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

DiveFactory zorgt ervoor dat je met

super goed materiaal op pad kan.

En zo goed als de duikuitrusting is, zo goed is Luc ook! Super relaxed en altijd geïnteresseerd in onze duikervaring van de dag! Meer dan een aanrader: ga je duiken op Bonaire dan is de DiveFactory een must! 👍🤿

Angelique

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Marcel heeft met zijn dochter Isabella een fantastische guided dive met Dive Master Luc gemaakt. Absolute aanrader ook voor het huren van materiaal!

Manon

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Op goed geluk tijdens onze vakantie bij de Dive Factory terecht gekomen.

Super relaxed en zeer fijne plek!

Ook nog mijn Advanced gehaald,

Nog hartelijk bedankt voor je geduld

Luc! En jij ook Joyce voor je gezelligheid!

We komen zeker terug naar Bonaire en naar jullie fantastische duikschool!

Kees en Pur

X

Pur

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Dit jaar met z’n tweetjes bij Luc in Bonaire gedoken. Vorig jaar PADI gehaald op Curacao. Dit jaar eerst met Luc gedoken nadat we de theorie nog een keer hadden herhaald. Hij gaf ons het vertrouwen om daarna zelfstandig te duiken en dat is ook gebeurd. We voelden ons zeer op ons gemak bij Luc. Hij is zeer gedreven en ervaren. Kortom, topvakantie gehad, mede dankzij de lessen en kalmte van Luc!

Patrick

Review

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2022

Wij hebben van 13 tot 23 november vakantie gevierd op Bonaire en zochten een scuba centrum. Via Bonaire exclusief kwamen wij uit bij Divefactory. Erg gezellige Amsterdamse eigenaren Luuk en Joyce, voelde bij het eerste contact gelijk vertrouwd aan. Professionele uitleg en uitstekende uitrusting. Veiligheid staat hier, samen met rust en vertrouwen. Wij hebben een top week gehad, Dank Luuk en Joyce, wij komen zeker terug bij deze mensen. Menze en Lydia

Menze

Review

Rated 5 out of 5
juli 20, 2020

Vorige week voor het eerst weer na jaren gedoken met Dive Factory. Bij het maken van de afspraak voelde alles al heel vertrouwd. Het ontvangst was heel gezellig en relaxt en de passie voor het duiken spat van Luc (en Joyce) af. De eerste duik was ik nog erg gespannen maar Luc kreeg me heel snel rustig en gaf me weer het vertrouwen onder water. Meteen na de eerste duik, onze 3 volgende duiken bij Luc geboekt. Hij kent de mooiste spots en het is/was een feestje om met hem te duiken. Nogmaals enorm bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!!

Lenneke

Review

Rated 5 out of 5
maart 25, 2020

Mijn Advanced open water gehaald bij Dive Factory. mijn instructeur een zeer bevlogen en met zijn passie bij de duiksport was Luc Kreek tevens eigenaar van deze duikkschool.

Geweldig zoals deze man les geeft, ben je op Bonaire en wil je duiken of een Padi opleiding volgen ik beveel Divefactory van harte aan.

Luc en Joyce bedankt voor jullie inzet en wens jullie veel succes in deze moeilijke tijden. Zo bevlogen als jullie zijn gaan jullie het redden!.

Hartelijke groetjes

John en Yvonne

John

Review

Rated 5 out of 5
november 2, 2019

Super cool people!! Very serious in what they do!! It’s not work but a passion and that is why this is THE place to be!!!!!!

Jerry

Review

Rated 5 out of 5
oktober 30, 2019

Zeer ervaren instructeur waarbij de lol voor het duiken er vanaf spat. splinter nieuwe uitrustingen (ook flessen) en fijne ultra dunne duikpakken die perfect passen.

Andre

Schrijven