PADI DIve Resort

RESERVERING

Vul hieronder alle gevraagde uw gegevens in.

All inclusive

UNLIMETED DIVING PACKAGE

€ 795,-

  • Unlimited Air
  • Luxe Appartement (7 nachten)
  • Huurauto (Pick-up Truck)
  • incl. Beheerderskosten
  • incl. Linnenservice
  • incl. Eindschoonmaak

Ontdek ons padi dive resort

We bevinden ons dicht bij alle nuttige accommodaties, het strand en buurtwinkels.

Het resort

Bonaire Village is de ultieme tropische oase op Bonaire. Onze zeer comfortabele appartementen en villa’s zijn ontworpen in een prachtige lokale bouwstijl en zijn uiteraard van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten

Op Bonaire Village is het Caribisch leven op zijn best, op een steenworp afstand van de Boulevard geniet je van een prachtig ruim zwembad en een adembenemende tropische tuin. Bonaire Village is ook de thuisbasis van het geaccrediteerde PADI Dive Resort “DiveFactory Bonaire”. DiveFactory Bonaire is bij uitstek dé plek om op een unieke manier in contact te komen met Scuba Diving op Bonaire.

Certified ® PADI Dive Resort

PADI DIve Resort

Receptie

Luc Kreek en zijn vrouw Joyce zijn 7 dagen per week beschikbaar bij de hoofdreceptie van de Dive Shop om u van alle gemakken te voorzien, van het verhuren van duikflessen (lucht en nitrox), snorkels, duikvinnen (flippers) en wetsuits, en al je PADI-instructies, maar je kunt hier natuurlijk ook je volledige duikuitrusting huren!

Ook voor al uw andere vragen over uw verblijf op ons resort of het huren van een auto kunt u hier bij ons terecht. Mark en Leah staan altijd klaar om u te helpen.