Mijn boven onderwaterwereld

Deel dit:

De onderwaterwereld vanuit bovenwaterwereld gezien!

Ik (Joyce) duik niet , ik heb een duikschool,DiveFactory.. ja echt !!  Waarom ik niet duik … Uhm.. ik heb een probleem met die prachtige blauwe dieptes.. een beetje eng …ik ben zo geneigt om mensen die daar geen probleem mee hebben…te zeggen ga de onderwaterwereld ontdekken , je weet niet wat je mist !! ( ik wel) ik mis het gevoel hebben van zweven onder water, het prachtige gekleurde koraal, de mooie bijzondere vissen, ( ja natuurlijk zie je met snorkelen ook heel veel, want dat doe ik wel )maar toch …ik ben altijd benieuwd wat onze klanten onderwater hebben gezien, en hoe hun ervaring was om in die mooie Caribische zee te zweven..

Ooh… had ik maar de moed..

ik wil ook een zeeschildpad , een tarpon , barracuda, octopus, rog en noem maar op of dolfijnen op diepte  zien (ik heb ze wel gezien vanaf de kant ook prachtig!!) maar ja …. ik heb de kans om het doen, mijn man is een geweldige duikinstructeur … ik heb duikspullen en tanks, zo voor het pakken … ik denk zal ik wel zal ik niet … nou misschien morgen …. dat zit ik te overpeinzen als ik achter mijn computer zit om voor de onderwatergelukkige een brevet aan te vragen … aah ik hoor mijn klanten aankomen zij hebben net bij de salt pier gedoken .. even vragen hoe zij het ervaren hebben, ik help hun met het spoelen van hun duikspullen en proef stiekem het zoute water … ik hang de BCD en de regulator op de hanger .. en denk nou misschien ga ik het morgen toch eens proberen om een proefduik (dsd) te maken ….

Joyce Handl .    DiveFactory

Deel dit: