Ontdek de Wereld van Duiken met Dive Factory Bonaire

Deel dit:

Welkom bij Dive Factory Bonaire, een officieel PADI-duikresort op het prachtige eiland Bonaire. Of je nu een beginner bent of een ervaren duiker, Dive Factory biedt een breed scala aan duikcursussen en -ervaringen om aan al jouw wensen te voldoen. Met ervaren instructeurs en hoogwaardige uitrusting ben je verzekerd van een veilige en onvergetelijke duikervaring. Door de kennis van onze instructeur kunnen we zowel PADI aanbieden en bijvoorbeeld SDI.

 

PADI Cursussen

 

1. Discover Scuba Diving

Perfect voor beginners! Maak kennis met de onderwaterwereld onder begeleiding van een ervaren instructeur. Ons doel is dat u zich comfortabel voelt. Dit doen we door een groepje van maximaal 2 personen te nemen. Deze cursus omvat een theoretische introductie, basisvaardigheden en een begeleide duik. Ideaal voor wie nog nooit gedoken heeft. Dit wordt niet gedaan in een zwembad maar in beschut buitenwater. Hier gaat een uitgebreide introductie en uitleg aan vooraf op onze locatie. Wij zorgen dat je helemaal op je gemak bent voor je het water betreedt zodat je de beste ervaring over houdt aan je allereerste duik. Interesse? Kijk hier!

 

2. Open Water Diver

Dit is de meest populaire duikcursus ter wereld en je eerste stap naar het worden van een gecertificeerde duiker. Het programma bestaat uit theorie, basistraining en vier open water duiken. Deze cursus wordt ook gedaan met kleine groepjes zodat de focus echt op jou ligt! Na afronding ben je gecertificeerd om tot 18 meter diep te duiken. In de cursus focussen we vooral op je drijfcontrole en skills. Deze skills bestaan uit oefeningen zoals het verwijderen van de duikbril, noodopstijging, het terugvinden van de ademautomaat, duikset om -en afdoen etc. Interesse? Kijk hier!

GPTempDownload 1

3. Advanced Open Water Diver

Voor degenen die hun duikvaardigheden willen verbeteren, biedt deze cursus vijf verschillende avontuurlijke duiken aan, waaronder diepduiken en onderwater navigatie. Dit helpt je om meer zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook deze cursus wordt gedaan met kleine groepjes van maximaal 2 personen!Je skillset wordt nog extra uitgebreid tijdens deze cursus en is een volgende stap in de professionele richting. Diepduiken zorgt ervoor dat na deze cursus een duiker mag duiken tot maar liefst 30 meter. De skillset wordt nog extra uitgebreid en het verantwoordelijkheidsgevoel wordt groter. Een echte uitdaging dus! Interesse? Kijk hier!

 

4. Specialty Cursussen

Verbreed je kennis en vaardigheden met specialisatiecursussen zoals Nachtduiken, Wrakduiken, en Onderwaterfotografie. Elke cursus biedt diepgaande kennis en praktijkervaring in een specifiek aspect van duiken. Wij bieden alle specialties aan en hebben ervaren instructeurs die je een professional maken op dit gebied. Van Lionfish schieten tot fotografie, alles is mogelijk. Ook worden er speciale nachtduiken aangeboden zoals Ostrocods. Specialties zoals self reliant, nitrox, fish identification en dive against debris zijn ook bij ons te vinden. Interesse? Kijk hier!

Schermafbeelding 2024 06 24 om 10.55.12

Unieke Ervaringen

Guided Dives

Ga op avontuur met een van de ervaren gidsen van Dive Factory. We kennen de beste duikplekken op Bonaire, waar je kunt genieten van het rijke zeeleven en kleurrijke koraalriffen. Bij elke guided dive wordt een video bijgeleverd van jouw onderwater avontuur. Een persoonlijke touch die wij graag aanbieden om de ervaring her te kunnen beleven.

Night Dives

Ervaar de magie van de nacht onder water. Tijdens deze duiken zie je een andere kant van het zeeleven, zoals nachtactieve dieren die overdag verborgen blijven. Met 2 verschillende zaklampjes gaan we op pad om deze nachtdieren te spotten. Tarpons die jagen in het licht en koraal dat licht geeft wanneer je erop schijnt met de paarse lamp. Ook kan de magie van zeevonk of ostrocods niet achter blijven in deze magische categorie.

Double Dips

Deze unieke ervaring omvat twee duiken op verschillende locaties, wat je de kans geeft om meer van de prachtige onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken.

 

Verhuur van Duikuitrusting

Dive Factory biedt hoogwaardige duikuitrusting te huur aan, inclusief wetsuits, duikcomputers en volledige duiksets. Alle apparatuur wordt goed onderhouden en is van topkwaliteit om je veiligheid en comfort te garanderen. Benieuwd? Ontdek onze lage prijzen!

Conclusie

Dive Factory Bonaire biedt een uitgebreide reeks duikcursussen en -ervaringen, geschikt voor alle niveaus. Of je nu je eerste duikbrevet wilt halen of je vaardigheden wilt uitbreiden met gespecialiseerde cursussen, Dive Factory heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk duikavontuur op Bonaire.

Deel dit: