Dive Factory, 10 redenen om te kiezen voor ons

Deel dit:

Dive Factory gaat om vriendschappen opbouwen en mensen de beste ervaring geven in het duiken. Een persoonlijke duikschool die zich bezig houdt met de mensen. Om te laten zien waar ons kracht ligt hebben we 10 redenen opgesteld om te kiezen voor Dive Factory!

 

Reden 1: Persoonlijke behandeling

Bij Dive Factory geloven we in persoonlijke aandacht voor elke klant. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte duikervaring kunnen bieden. Onze vriendelijke en benaderbare instructeurs zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt en volledig op je gemak bent. In de meeste gevallen duiken we privé of samen met 1 andere leerling. Wij gaan dus niet voor het geld maar voor de persoonlijke behandeling en kleine groepjes van maximaal 2 personen!

 

Reden 2: Veiligheid staat voorop

Veiligheid is onze topprioriteit. We hanteren strikte veiligheidsprotocollen en zorgen ervoor dat al onze apparatuur regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden. Onze instructeurs zijn getraind om snel en effectief te reageren op noodsituaties, zodat je altijd met een gerust hart kunt duiken.

 

Reden 3: PADI Dive Resort

Als een officieel PADI Dive Resort bieden we alleen de hoogste standaard in duikonderwijs en -ervaringen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van onze diensten, ondersteund door het wereldwijd erkende PADI-certificeringsprogramma. Alles wat de duikschool doet is PADI wise. Hier hechten wij veel waarden aan omdat PADI een grote, veilige en erkende organisatie is. Wil je het duiken combineren met een slaapplek in het resort? Kijk dan even op Bonaire Village!

 

Reden 4: Veel kennis over duikstekken

Onze instructeurs hebben uitgebreide kennis van de beste duiklocaties. Of je nu geïnteresseerd bent in kleurrijke koraalriffen, mysterieuze scheepswrakken, of rijke zeeleven, wij weten precies waar je moet zijn voor de ultieme duikervaring. We houden rekening met persoonlijke voorkeuren en verzoekjes worden altijd bespreekbaar gemaakt. Tips over speciale marine zoals zeepaardjes en frogvissen worden altijd gedeeld met onze duikers. Meer weten over de duikstekken? Kijk dan onze andere blog: De 6 beste duikplekken van Bonaire 

 

Reden 5: Professioneel

Bij Dive Factory hechten we veel waarde aan professionaliteit. Onze instructeurs en werknemers zijn goed opgeleid en blijven voortdurend hun vaardigheden bijschaven om de beste service te kunnen bieden. Je kunt rekenen op een deskundig en professioneel team dat klaar staat om je te helpen. Ervaring en opvolging van regels is belangrijk voor ons.

 

Reden 6: Instructeurs met 25 jaar ervaring

Onze instructeurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in de duikindustrie. Hun uitgebreide kennis en expertise zorgen ervoor dat je de best mogelijke begeleiding en training krijgt. Ze delen hun passie en inzichten, waardoor je zelfverzekerd en goed voorbereid het water in gaat. Ook wordt er hier en daar een leuk duikverhaal gedeeld en is geen vraag te gek. Zowel tropisch als beperkt zicht duiken is voor de instructeurs geen enkel probleem.

 

Reden 7: We geven alle specialities

Of je nu geïnteresseerd bent in wrakduiken, diepduiken, nachtduiken of een van de vele andere specialties, bij Dive Factory ben je aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan specialty cursussen aan, zodat je je vaardigheden kunt uitbreiden en nieuwe avonturen kunt ontdekken. Alle specialties zijn te vinden op de website!

 

Reden 8: Filmpje bij elke guided dive

Elke guided dive wordt vastgelegd op video, zodat je jouw duikervaring keer op keer kunt herbeleven. Deze persoonlijke touch maakt elke duik nog specialer en geeft je een blijvende herinnering aan je onderwateravonturen. Deze worden met goedkeuring geplaatst op onze socials en laten een goed beeld achter van hoe een guided dive met ons gaat. Meer van deze videos zijn te vinden op onze Instagram.

 

Reden 9: Laag geprijsd

Bij Dive Factory geloven we dat iedereen de kans moet hebben om van de onderwaterwereld te genieten. Daarom bieden we concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid. We streven ernaar om duiken toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Wij zien duiken als een ervaring die iedereen ooit heeft moeten ervaren zonder dat dit financieel te belastend is. Wij staan open om in gesprek te gaan hierover en te kijken naar de meest geschikte mogelijkheid.

 

Reden 10: Flexibel

Wij begrijpen dat iedereen een druk leven heeft en dat plannen kunnen veranderen. Daarom zijn we flexibel in het organiseren van duiken en cursussen die passen bij jouw schema. Of je nu een last-minute duik wilt maken of je cursus wilt aanpassen, wij doen ons best om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Bij Dive Factory staat jouw duikervaring centraal. Met onze persoonlijke benadering, hoge veiligheidsstandaarden en ervaren instructeurs, bieden wij een onvergetelijke en veilige duikervaring voor iedereen. Kom en ontdek waarom zoveel duikers kiezen voor Dive Factory. Tot snel onder water!

Ready, Set, Dive!

luc en joyce

 

Deel dit: